GTA V în realitate pe autostrăzile din Los Angeles. VIDEO

Scene de groază pe autostrăzile din Los Angeles, acolo unde un infractor căutat de Poliţie s-a comportat fix ca într-un joc de GTA V, dacă nu cumva se făceau filmările pentru GTA VI...

GTA V în realitate pe autostrăzile din Los Angeles. VIDEO GTA V în realitate pe autostrăzile din Los Angeles. VIDEO

Jucătorii de Grand Theft Auto vor vedea un peisaj familiar privind imaginile de mai jos, surprinse în timpul unei urmăriri în mare viteză în Los Angeles, acolo unde un suspect a fost urmărit de Poliţie timp de ore bune, reuşind să fugă de mai multe ori după ce a „rechiziţionat” sub ameninţarea armei maşinile unor inocenţi.

Or fi fost filmările trailerului pentru Grand Theft Auto VI? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.