Rusul care s-a crezut Titanic. VIDEO

Când ai un offroader pur sânge, bine dotat, te poţi crede semizeu. Dar atunci când traversezi o apă prea mare, ar fi bine să înveţi din lecţia Titanicului: nimeni nu e invincibil...

Rusul care s-a crezut Titanic. VIDEO Rusul care s-a crezut Titanic. VIDEO

Un 4x4 veritabil te poate scoate din multe încurcături, indiferent că vorbim de gropi cu noroi, căţărat pe stânci sau cocoţat în vârf de munte. Uneori, când toţi ceilalţi rămân la loc ferit, departe de primejdie, îţi poţi permite să te arunci, de exemplu, într-un râu care a inundat un pod. Pentru că poţi.

Sau, aşa cum veţi vedea în clipul de mai jos, poate că nu poţi chiar tot ce-ţi propui...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.