Rusul idiot al săptămânii: cum să îmbrăţişezi un stâlp pentru că eşti prea grăbit. VIDEO

Deşi avem tot mai multe clipuri video cu accidente din România, să nu uităm, totuşi, că ruşii rămân stăpânii necontestaţi ai accidentelor stupide. Iar rusul din clipul de mai jos poate lua un premiu... dacă mai trăieşte.

Rusul idiot al săptămânii: cum să îmbrăţişezi un stâlp pentru că eşti prea grăbit. VIDEO Rusul idiot al săptămânii: cum să îmbrăţişezi un stâlp pentru că eşti prea grăbit. VIDEO

De când tot punem clipuri video din România, pentru a convinge lumea să o lase, totuşi mai uşor pe drumurile publice, aproape că am uitat că stăpânii de necontestat ai accidentelor stupide sunt, totuşi, ruşii.

Iată o mostră perfectă de viteză prea mare, grabă şi apoi panică - reţeta perfectă pentru a-ţi face maşina armonică în jurul unui stâlp. Nu ştim dacă şoferul a supravieţuit, dar dacă nu, ar putea primi premiul Darwin de anul acesta. Măcar unul dintre ele...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.