VIDEO: Ce rişti când conduci inadecvat pe zăpadă?

Cum iarna se apropie cu paşi repezi, este de aşteptat ca şi zăpezile să-şi facă simţită prezenţa, transformând astfel şoselele într-un mediu extrem de periculos în cazul nerespectării unor reguli stricte de condus.

VIDEO: Ce rişti când conduci inadecvat pe zăpadă? VIDEO: Ce rişti când conduci inadecvat pe zăpadă?

Ca regulă generală, în momentul în care ai pierdut controlul pe o suprafaţă acoperită cu gheaţă sau cu zăpadă, niciun sistem de siguranţă din lume nu prea te mai poate scoate din derapaj. Astfel, felul în care se va comporta maşina va fi decis strict de legile fizicii, sau...de noroc, aşa cum este cazul protagonistului din videoclipul prezentat mai jos.

Deşi nu înţelegem rolul claxonatului în evitarea accidentului, şoferul din a cărui maşină se filmează reuşeşte cumva să evite impactul cu SUV-ul care vine din sens opus, aflat deja într-un început de derapaj. O situaţie fericită am putea spune, însă după vizionarea videoclipului puteţi trage învăţăturile necesare din greşelile altora.

VOI CUM VĂ ADAPTAŢI STILUL DE CONDUS ÎN CONDIŢII DE ZĂPADĂ ŞI GHEAŢĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.