VIDEO: Efectul unei explozii de cauciuc pe autostradă

De obicei, o pană de cauciuc făcută la viteză mare e suficientă pentru a trage o sperietură zdravănă. Dar oare ce se întâmplă atunci când una dintre anvelopele maşinii explodează?

VIDEO: Efectul unei explozii de cauciuc pe autostradă VIDEO: Efectul unei explozii de cauciuc pe autostradă

O pană de cauciuc este, de obicei, o problemă care se rezolvă rapid, însă poate fi destul de periculoasă dacă apare atunci când se rulează cu viteză mare.

O situaţie şi mai periculoasă este, însă, explodarea unui cauciuc în timpul condusului. În acest caz, şoferul poate pierde controlul volanului şi poate provoca un accident grav.

În clipul de mai jos, anvelopa unui camion explodează pe autostradă, iar şoferul reuşeşte cu greu să ţină sub control utilajul care se ridică pe o parte şi aproape că se răstoarnă.

Şi pentru că vine iarna, nu uitaţi să vă echipaţi maşinile cu anvelope de iarnă care se află în stare bună pentru a evita situaţiile neplăcute.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.