VIDEO: Scrisul mesajelor la volan te face un şofer infect. Şi foarte periculos

Ai văzut campanii despre asta. Ai auzit poveşti despre prieteni de-ai prietenilor despre asta. Dacă n-ai păţit-o, atunci nici să nu încerci, pentru că este mai periculos decât pare. Iată un scurt reminder video.

VIDEO: Scrisul mesajelor la volan te face un şofer infect. Şi foarte periculos VIDEO: Scrisul mesajelor la volan te face un şofer infect. Şi foarte periculos

Ştiu că eşti tentat să spui că şoferul ăsta e un bolovan oricum, însă trebuie să recunoşti că dacă era cineva pe trotuarul nepotrivit la momentul nepotrivit, cascadoria acestuia s-ar fi dovedit tragică. 

În era conexiunilor cu infotainment-ul maşinii şi în cea a handsfree-urilor, nu crezi că ar trebui ca nerespectarea regulilor privind folosirea telefonului în timpul condusului să fie pedepsită mai aspru? Întrebăm şi noi...

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.