VIDEO: Şofer de Audi A7 versus şofer de Lada

Nu este vorba despre curse ilegale pe străzile oraşului şi nici despre liniuţe pe artere principale, ci despre un exemplu de indisciplină şi un timid început de violenţă în trafic.

VIDEO: Şofer de Audi A7 versus şofer de Lada VIDEO: Şofer de Audi A7 versus şofer de Lada

Totul a pornit din momentul în care şoferul din Lada nu îi permite celui din Audi A7 să schimbe banda, accelerând în reprize scurte şi blocându-i astfel orice posibilitate de manevră şoferului din A7, care nu renunţă şi continuă să forţeze schimbarea benzii.

Enervat la culme de şicanele celui din Lada, şoferul din Audi iese ameninţător din maşină, probabil dornic de a-i aplica o corecţie fizică celui care a îndrăznit să-l împiedice să schimbe banda. Cum este greu de spus care dintre cei doi şoferi este mai "bizon" în trafic, vă lăsăm pe voi să urmăriţi materialul video şi să trageţi concluziile necesare.

VI S-A ÎNTÂMPLAT SĂ AVEŢI PARTE DE ASEMENEA EXPERIENŢE ÎN TRAFIC?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.