Bentley ridică ștacheta în domeniul SUV-urilor de lux cu noul Bentayga facelift

Autor: Marius Vișan 01 iul. 2020 MASINI NOI

Bentley a perfecționat SUV-ul Bentayga cu cea mai recentă tehnologie de bord, un habitaclu și mai primitor, dar și un exterior care adoptă ADN-ul de design Bentley.

În timp ce partea frontală arată mai mult sau mai puțin la fel, există o mare surpriză în partea din spate, unde Bentley a adăugat faruri LED cu o formă ovală, care arată foarte asemănătoar cu cele de pe Continental GT.

Acest lucru se datorează faptului că designerii au dorit ca Bentayga să fie mai în concordanță cu noul limbaj de styling al mărcii, introdus de a treia generație Continental GT și noul Flying Spur.

Bentley ridică ștacheta în domeniul SUV-urilor de lux

Fiecare panou din partea frontală a lui Bentayga a fost reproiectat pentru un aspect mai curat și mai modern. Grila este mai mare și orientată mai pe verticală, în timp ce noua tehnologie inteligentă a farurilor LED include designul semnat Bentley. Bara de protecție față este, de asemenea, mai agresivă, iar ștergătoarele de parbriz încălzite, cu stropire directă și 22 de jeturi de spălare în fiecare braț sunt introduse pentru prima dată pe Bentayga.

Intră în galeria foto

Cea mai mare transformare are loc în partea din spate, unde SUV-ul de lux aduce o reproiectare totală incluzând un nou hayon cu lămpi încapsulate.

La interior există un sistem de infotainment de generație nouă cu un ecran de 10,9 inci cu o grafică edge-to-edge. Serviciile My Bentley, disponibile în mașină și la distanță, reprezintă o gamă de servicii în continuă dezvoltare, disponibilă clienților printr-o aplicație dedicată, atât pe platformele mobile Apple iOS cât și pe Android. Interiorul luxos poate fi și mai rafinat prin aplicarea a unor ornamente din aluminiu finisat în nuanță închisă.

 Bentayga facelift vine cu motor V8

Noul model se va lansa inițial în varianta Bentayga V8. Versiunile plug-in Hybrid și W12 cu motor de 6.0 litri urmând să fie lansate anul acesta. Motorul pe benzină cu două turbocompresoare, de 4,0 litri V8, dezvoltă 542 bhp (550 CP) și un cuplu impresionant de 568 lb ft (770 Nm).

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide