1,8 litri/100 km sau varianta VW Cross Coupe Concept pentru Geneva 2012

VW Cross Coupe concept a fost prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo 2011 însă, pentru Salonul Auto de la Geneva 2012 cei de la VW au venit cu modificări astfel încât conceptul "se laudă" cu un consum de 1,8 litri/100 km.

1,8 litri/100 km sau varianta VW Cross Coupe Concept pentru Geneva 2012 1,8 litri/100 km sau varianta VW Cross Coupe Concept pentru Geneva 2012

Versiunea prezentată în toamna anului trecut la Tokyo propunea un sistem de propulsie plug-in hybrid. Maşina beneficia de două motoare electrice şi unul cu ardere internă alimentat cu benzină. Însă, pentru Salonul Auto de la Geneva 2012, cei de la VW au înlocuit motorul pe benzină cu unul diesel. Astfel, constructorul german se laudă că acest concept este capabil să ofere un consum mediu de doar 1,8 litri/100 km şi emisii CO2 de 46 g/km.

Puterea totală a conceptului a crescut de la 261 CP la 302 CP, iar viteza de top este de 220 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.