Acesta este conceptul Škoda pentru Wörthersee 2015

Nu ştim de câte motive mai ai nevoie ca să mergi la Wörthersee, însă l-am pune pe acesta printre cele mai importante.

Acesta este conceptul Škoda pentru Wörthersee 2015 Acesta este conceptul Škoda pentru Wörthersee 2015

O dată pe an, iubitorii şi membrii marii familii Volkswagen se adună la Wörthersee, un loc de basm unde întâlneşti de la clasice restaurate până la concepte create de însăşi marele concern. Precum Fabia R5 Combi, o maşină pe care o vei întâlni acolo şi doar acolo. Şi pe care abia aşteptăm s-o vedem în metal, cauciuc şi plastic.

Prin R5 Combi, Škoda celebrează succesul pe scena motorsportului a modelului Fabia R5, şi o face în cel mai ţipător mod posibil. Aşezată pe jante de 18 inci, îmbrăcată într-un verde unic (cu accente de alb şi negru), R5 Combi reuşeşte să transforme un break de familie într-un alergător rebel. Spoilerul imens şi evacuarea dispusă central nu fac decât să adauge dramatism.

Nu ştim de ce este în stare în viaţa reală, însă motorul turbo de 1,6 litri, cutia secvenţială cu cinci trepte şi tracţiunea integrală sunt indici că acest familist poate să alerge. Noi o să ne numărăm printre cele 200.000 de perechi de ochi care o s-o vadă în realitate, aşa că îţi promitem imagini cu ea de la faţa locului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.