Acesta este conceptul Škoda pentru Wörthersee 2015

Autor: Andrei Ştirbu 08 mai 2015 Concepte auto

O dată pe an, iubitorii şi membrii marii familii Volkswagen se adună la Wörthersee, un loc de basm unde întâlneşti de la clasice restaurate până la concepte create de însăşi marele concern. Precum Fabia R5 Combi, o maşină pe care o vei întâlni acolo şi doar acolo. Şi pe care abia aşteptăm s-o vedem în metal, cauciuc şi plastic.

Prin R5 Combi, Škoda celebrează succesul pe scena motorsportului a modelului Fabia R5, şi o face în cel mai ţipător mod posibil. Aşezată pe jante de 18 inci, îmbrăcată într-un verde unic (cu accente de alb şi negru), R5 Combi reuşeşte să transforme un break de familie într-un alergător rebel. Spoilerul imens şi evacuarea dispusă central nu fac decât să adauge dramatism.

Nu ştim de ce este în stare în viaţa reală, însă motorul turbo de 1,6 litri, cutia secvenţială cu cinci trepte şi tracţiunea integrală sunt indici că acest familist poate să alerge. Noi o să ne numărăm printre cele 200.000 de perechi de ochi care o s-o vadă în realitate, aşa că îţi promitem imagini cu ea de la faţa locului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide