Acura a lansat NSX Concept II la Detroit

Autor: Tudor Rus 16 ian. 2013 Concepte auto

Lansat la Salonul Auto Detroit 2012, primul concept Acura NSX prefigura noua sportivă Honda NSX din 2015 şi în ciuda uşoarei asemănări cu Audi R8, conceptul venea cu un stil şi o personalitate proprii extrem de puternice.

Anul acesta, la Salonul Auto Detroit 2013, Acura a prezentat NSX Concept II sau versiunea revizuită a primului concept, ce aduce o serie de noutăţi faţă de cea prezentată în urmă cu un an. 

La exterior, NSX Concept II vine cu o grilă frontală mai agresivă care păstrează farurile înguste cu LED şi un spoiler realizat din fibră de carbon, acelaşi material putând fi regăsit şi la nivel de fante de aerisire şi spoiler spate.

Mai mult, constructorul a dotat conceptul cu un interior nou, cu design minimalist, numărul butoanelor fiind extrem de redus. Ambianţa sportivă dar în acelaşi timp confortabilă este creată cu ajutorul combinaţiei de piele, Alcantara şi inserţii din fibră de carbon

Inginerii japonezi au păstrat tehnologia Sport Hybrid SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive), care presupune folosirea a trei motoare electrice – unul cuplat cu deja existentul V6 ce transmit puterea spre puntea spate, celelalte două acţionând roţile din faţă. Transmisia este în continuare asigurată de performanta cutie secvenţială cu dublu-ambreiaj existentă şi pe primul concept.

Imagini cu noul Acura NSX Concept II aveţi la dispoziţie în galeria FOTO de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide