Aproape de serie: Seat Toledo Concept la Geneva 2012

Autor: Andrei Nan 05 mart. 2012 Concepte auto

Conceptul pe care cei de la Seat îl vor expune cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, este aproape maşina de serie, aceasta fiind disponibilă spre vânzare undeva pe la sfârşitul anului 2012. Din punct de vedere al design-ului exterior, cei de la Seat susţin că maşina este o mixtură între desenul unei berline clasice şi a unui coupe. Însă, din ceea ce se poate observa din poze, Seat Toledo Concept prezintă o imagine exterioară foarte apropiată de Skoda Mission L Concept şi chiar de VW Jetta.

Maşina este mai scurtă decât VW Jetta cu doar 200 de mm, adică are o lungime totală de 4,48 metri. James Muir, şeful Seat, a declarat că noul concept sau mai bine zis noua maşină prezintă, caracteristici dinamice foarte bune. Acesta a mai declarat că noul Seat Toledo va „scrie” o nouă poveste de succes datorită indentităţii clare Seat, calităţii excelente şi a unui raport preţ/calitate foarte bun.

Cei de la Seat nu au precizat ce motorizări vor fi oferite, dar cu siguranţă vom regăsi aceleaşi unităţi TSI şi TDI disponibile în tot grupul VAG.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide