Aproape de serie: Seat Toledo Concept la Geneva 2012

Seat a dat publicităţii primele date legate de Seat Toledo Concept, maşină care va fi prezentată în premieră mondială peste câteva zile la Salonul Auto de la Geneva 2012.

Aproape de serie: Seat Toledo Concept la Geneva 2012 Aproape de serie: Seat Toledo Concept la Geneva 2012

Conceptul pe care cei de la Seat îl vor expune cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, este aproape maşina de serie, aceasta fiind disponibilă spre vânzare undeva pe la sfârşitul anului 2012. Din punct de vedere al design-ului exterior, cei de la Seat susţin că maşina este o mixtură între desenul unei berline clasice şi a unui coupe. Însă, din ceea ce se poate observa din poze, Seat Toledo Concept prezintă o imagine exterioară foarte apropiată de Skoda Mission L Concept şi chiar de VW Jetta.

Maşina este mai scurtă decât VW Jetta cu doar 200 de mm, adică are o lungime totală de 4,48 metri. James Muir, şeful Seat, a declarat că noul concept sau mai bine zis noua maşină prezintă, caracteristici dinamice foarte bune. Acesta a mai declarat că noul Seat Toledo va "scrie" o nouă poveste de succes datorită indentităţii clare Seat, calităţii excelente şi a unui raport preţ/calitate foarte bun.

Cei de la Seat nu au precizat ce motorizări vor fi oferite, dar cu siguranţă vom regăsi aceleaşi unităţi TSI şi TDI disponibile în tot grupul VAG.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.