Aţi prefera ca în loc de Octavia voastră să găsiţi asta în parcare?

Skoda nu vine cu mâna goală la Salonul Auto de la Geneva iar printre exponatele de la standul cehilor se va regăsi şi un concept botezat VisionC.

Aţi prefera ca în loc de Octavia voastră să găsiţi asta în parcare? Aţi prefera ca în loc de Octavia voastră să găsiţi asta în parcare?

Pe lângă liniile de design implementate de Skoda pe modele precum Octavia, Superb sau Rapid, conceptul VisionC se profilează mult mai promiţător în ceea ce priveşte aspectul exterior. 

Oficialii Skoda spun că prototipul VisionC a fost dezvolat în configuraţia unui coupe cu cinci uşi, cu design dinamic şi elegant. Prin acesta, brandul Skoda studiază posibilitatea dezvoltării unor noi concepte inovative, cel puţin din punct de vedere al caroseriei. Hmm, unde am mai auzit asta? 

Pentru că cehii nu oferă momentan decât o singură schiţă în care este reprezentat conceptul, suntem liberi să speculăm pe seama acestuia. În altă ordine de idei, sunt şanse mari ca un viitor model de serie să fie bazat pe platforma modulară MQB dezvoltată de VAG. Aşadar, să fie vorba despre o variantă accesibilă pentru cei care nu-şi permit un Audi A5 Sportback? Poate O Skoda Octavia CC?

Prototipul urmează să fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva, de unde urmează să vă ţinem la curent cu informaţii noi, pe măsură ce acestea devin disponibile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.