Audi Prologue Avant este noul porn-concept-car din Ingolstadt

Audi continuă seria fantezistă Prologue cu un concept pe care efectiv nu poţi să-l descrii doar în cuvinte.

Audi Prologue Avant este noul porn-concept-car din Ingolstadt Audi Prologue Avant este noul porn-concept-car din Ingolstadt

Am înţeles deja că impresionantul coupé Prologue indică direcţia pe care o va lua designul Audi în următorii ani. Practic, ştiam că va apărea la un moment dat şi un shooting brake cu aceleaşi elemente estetice. Acum avem certitudinea că va apărea (îl vom vedea la Geneva 2015), însă nu suntem nici pe departe atât de pregătiţi sufleteşte (pe cât credeam noi că suntem) ca să vedem aşa ceva pe stradă. 

S-ar putea ca slăbiciunea mea pentru breakuri să mă facă subiectiv aici, însă nu cred că există ceva mai frumos decât acest concept de shooting brake. Şi spun asta fără să omit faptul că pe Pământ există deja Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Din păcate, nu avem decât aceste imagini la îndemână, însă ne consolăm cu gândul că în mai puţin de o lună îl vom vedea în toată splendoarea sa. Audi, dacă ai reuşi să nu modifici absolut nimic în tranziţia către un producţia de serie pentru un RS6... ar fi perfect.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.