Cactus Aventure, altă creaţie Citroen debutantă la Geneva

Pe principiul concept, model de serie şi iar concept, francezii de la Citroen pregătesc pentru Geneva 2014 debutului prototipului C4 Cactus Aventure.

Cactus Aventure, altă creaţie Citroen debutantă la Geneva Cactus Aventure, altă creaţie Citroen debutantă la Geneva

Pe lângă versiunea de serie Citroen Cactus, standul francezilor de la Salonul Auto de la Geneva 2014 va integra şi conceptul Cactus Aventure. Acesta propune un SUV cu aspect exterior dominat de forme mai proeminente şi mai bine definite faţă de modelul de serie, cu caroserie vopsită în alb şi condimentată cu galben şi accente de negru mat.

Nu putem să nu remarcăm anvelopele masive de off-road BF Goodrich Mud-Terrain T/A cu care a fost dotat Cactus Aventure, care împreună cu bullbar-ul discret faţă/spate dau indicii exacte despre drumurile pentru care a fost creat conceptul.

Deocamdată va trebui să ne mulţumim doar cu un set sumar de fotografii, însă mai multe informaţii urmează să apară odată cu debutul conceptului la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.