Ce ai spune dacă viitorul SUV Opel ar arăta aşa?

Cel mai mare SUV Opel al momentului este bătrânul Antara, care o să îşi ia la revedere cât de curând din lumea maşinilor. Iar asta înseamnă că germanii o să lanseze în viitorul apropiat un nou SUV, dar nu ştim cum va arăta (încă). Bine că există designeri care să-şi pună imaginaţia la treabă şi să ne dea idei.

Ce ai spune dacă viitorul SUV Opel ar arăta aşa? Ce ai spune dacă viitorul SUV Opel ar arăta aşa?

Opel Antara este cel mai mare SUV al mărcii auto germane în acest moment, dar cariera sa se apropie de final, aşa că va veni timpul pentru un nou model. De fapt, oficialii General Motors au confirmat deja că până în 2018 va apărea un SUV mare în gama Opel, aşa că designerul Remco Meulendijk s-a gândit să îşi pună imaginaţia la treabă şi să facă un concept virtual.

Şi iată-l aici, în toată splendoarea sa. Cu o faţă de Buick Avenir şi un spate de Opel Insignia Country Tourer, SUV-ul imaginat arată chiar bine cu jantele de mari dimensiuni şi garda la sol potrivită pentru un model de acest fel.

Deocamdată, însă, va trebui să ne mulţumim cu astfel de imagini, fiindcă Opel tace mâlc atunci când vine vorba de noul lor SUV.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.