Ce-ai zice dacă Alfa Romeo ar face o Giulia coupe? Dar o Giulia SUV?

Alfa Romeo a redevenit relevantă ca marcă după lansarea noii Giulia, o berlină cu tracţiune spate care calcă pe urmele frumosului 159. Bineînţeles, nu a durat mult până când desenatorii Internetului şi-au pus imaginaţia la treabă, ca să ne dea indicii despre cum ar putea arăta noua Giulia în diferite variante de caroserie.

Ce-ai zice dacă Alfa Romeo ar face o Giulia coupe? Dar o Giulia SUV? Ce-ai zice dacă Alfa Romeo ar face o Giulia coupe? Dar o Giulia SUV?

Sigur ai auzit de designerul maghiar X-Tomi, sau măcar ai văzut o lucrare făcută de el. Ei bine, desenatorul din ţara vecină a fost foarte ocupat în ultimele zile, fiindcă a transformat (virtual) noua Alfa Romeo Giulia în decapotabilă, coupe, SUV, break şi maşină de curse. Nouă ne plac toate. Tu ce zici?

SUV

Break (wagon)

Coupe

Cabrio

Model de curse, pregătit pentru campionatul DTM

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.