Concept Bugatti: TypeZero, inspirat din Type 35

Păstrând linia supercarurilor exotice, sărim de la căluţi cabraţi italieni spre vest, pentru a vă prezenta un concept ce are la bază un model de curse legendar pentru Bugatti: Type 35.

Concept Bugatti: TypeZero, inspirat din Type 35 Concept Bugatti: TypeZero, inspirat din Type 35

Marc Devauze, creatorul conceptului TypeZero a folosit ca muză pentru studiul său de design un model faimos, care ocupă un loc important în istoria Bugatti. Introdus pentru prima dată în 1924 la Grand Prix Lyon, modelul de curse se baza pe un motor de 2 l cu 8 cilindi în linie.

Creaţia designerului francez se pliază mai degrabă la tendinţele viitorului, însă acesta a moştenit pedigree-ul de campion al lui Type 35, precum şi caracteristicile de monopost ale acestuia. Astfel, conceptul îmbină cu succes două ere diferite, despărţite de aproape un secol de evoluţie.

Galeria FOTO cu Bugatti TypeZero vă va ajuta să admiraţi interesantul concept.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.