Concept: Nissan X-Patrol, SUV-ul japonez dus la extrem

Nu există pasionat de off-road şi de SUV-uri care să nu fi admirat măcar o dată impunătorul Nissan Patrol sau care să nu ştie că reputaţia gigantului japonez a fost clădită vreme de jumătate de secol.

Concept: Nissan X-Patrol, SUV-ul japonez dus la extrem Concept: Nissan X-Patrol, SUV-ul japonez dus la extrem

Actuala generaţie Nissan Patrol a fost dezvăluită la Abu Dhabi în 2010, într-un mediu în care, conform constructorului japonez, SUV-ul de mari dimensiuni se simte în apele sale. Sau mai bine zis, în nisipurile sale.

Iar cu mult timp înainte de aceasta, penultima generaţie a masivului SUV a poposit şi în România, unde ProMotor l-a aruncat într-un comparativ în compania altui japonez titrat: Mitsubishi Pajero.

Dar nu despre asta vorbim acum, ci despre felul în care designerul Samir Sadikhov şi-a imaginat o viitoare versiune Nissan Patrol, mult mai futuristă decât cea reală, botezată Nissan X-Patrol. Conform artistului, studiul de design îşi propune să omagieze tradiţia şi capacităţile extraordinare ale SUV-urilor Nissan, atât în off-road cât şi pe şosele.

Într-o notă mai personală, studiul de design aminteşte destul de mult de conceptul Mercedes-Benz Ener-G-Force, însă ne interesează şi părerea voastră despre concept.

Este demn de continuarea tradiţiei SUV-urilor Nissan?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.