Conceptul Toyota C-HR e un crossover coupe care priveşte spre viitor

Viitorul ne rezervă multe chestii ciudate, dacă e să credem prevestirile celor de la Toyota. Una dintre aceste ciudăţenii este apariţia crossoverelor coupé compacte. Da, ai citit bine.

Conceptul Toyota C-HR e un crossover coupe care priveşte spre viitor Conceptul Toyota C-HR e un crossover coupe care priveşte spre viitor

Toyota C-HR e un concept care, dacă va deveni un model de serie, va întoarce destul de multe priviri cu designul său neconvenţional. E suficient să te uiţi la poze ca să vezi de ce: e un coupé cu gardă la sol demnă de un SUV-uleţ. Şi sunt destul de sigur că nu ai mai văzut aşa ceva până acum.

Potrivit niponilor, prototipul C-HR va fi un fel de platformă de prezentare pentru un nou limbaj de design. Iar informaţiile oficiale se termină exact aici.

Ce ai alege dintre asta şi un Hyundai Veloster?

Mai multe detalii vom afla după ce Toyota va dezvălui conceptul la Salonul Auto Paris 2014.

Sursă foto: Carscoops

Tu ce zici: ar putea avea succes un crossover coupé cu dimensiuni asemănătoare cu o Dacia Sandero?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.