Conceptul Volkswagen GTI Supersport intră în lumea virtuală cu 503 CP

Volkswagen a pregătit un nou concept pentru jocul Gran Turismo 6, denumit GTI Supersport Vision Gran Turismo. Avem detalii mai jos despre Golful trăsnit cu 503 CP.

Conceptul Volkswagen GTI Supersport intră în lumea virtuală cu 503 CP Conceptul Volkswagen GTI Supersport intră în lumea virtuală cu 503 CP

Volkswagen are deja un concept virtual în jocul Gran Turismo 6, şi anume GTI Vision Gran Turismo. Dar ştii cum e - când ai bani şi te plictiseşti, te gândeşti la noi metode prin care să îţi cheltuieşti averea. Şi pentru că aici este vorba despre un gigant al industriei auto, soluţia a fost simplă - un nou concept.

Denumit GTI Supersport Vision Gran Turismo, noul model e disponibil pentru download în jocul Gran Turismo 6 pentru PlayStation 3 şi vine cu acelaşi motor imaginar VR6 care trimite 503 CP şi 665 Nm către toate cele patru roţi prin intermediul sistemului de tracţiune integrală 4Motion.

În lumea virtuală a simulatorului GT6, aceste valori se traduc într-o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 3,6 secunde şi o viteză maximă de „peste 300 km/h”.

La capitolul design, Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo Concept (pauză de respirat) arată exact aşa cum ar trebui să arate o maşină făcută pentru un joc, cu jante de 20 de inci, un eleron imens şi un kit aerodinamic care pare a fi capabil să taie membrele inferioare ale tuturor pietonilor cu care s-ar putea întâlni.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.