Conceptul Volkswagen GTI Supersport intră în lumea virtuală cu 503 CP

Autor: Iulian Dnistran 16 apr. 2015 Concepte auto

Volkswagen are deja un concept virtual în jocul Gran Turismo 6, şi anume GTI Vision Gran Turismo. Dar ştii cum e – când ai bani şi te plictiseşti, te gândeşti la noi metode prin care să îţi cheltuieşti averea. Şi pentru că aici este vorba despre un gigant al industriei auto, soluţia a fost simplă – un nou concept.

Denumit GTI Supersport Vision Gran Turismo, noul model e disponibil pentru download în jocul Gran Turismo 6 pentru PlayStation 3 şi vine cu acelaşi motor imaginar VR6 care trimite 503 CP şi 665 Nm către toate cele patru roţi prin intermediul sistemului de tracţiune integrală 4Motion.

În lumea virtuală a simulatorului GT6, aceste valori se traduc într-o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 3,6 secunde şi o viteză maximă de „peste 300 km/h”.

La capitolul design, Volkswagen GTI Supersport Vision Gran Turismo Concept (pauză de respirat) arată exact aşa cum ar trebui să arate o maşină făcută pentru un joc, cu jante de 20 de inci, un eleron imens şi un kit aerodinamic care pare a fi capabil să taie membrele inferioare ale tuturor pietonilor cu care s-ar putea întâlni.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide