Dacia Lăstun 900, sau cum ar putea arăta cel mai ieftin model Dacia modern

Renault a lansat în India modelul Kwid, o maşinuţă de oraş ieftină şi nepretenţioasă. Oficialii francezi au spus că noul Kwid nu o să se transforme într-un model Dacia, însă noi nu prea îi credem.

Dacia Lăstun 900, sau cum ar putea arăta cel mai ieftin model Dacia modern Dacia Lăstun 900, sau cum ar putea arăta cel mai ieftin model Dacia modern

Cei de la Virtuel-Car şi-au imaginat cum ar arăta cel mai ieftin model din gama modernă Dacia, denumit de ei Lăstun 900, bazându-se pe noul Renault Kwid, lansat recent pe piaţa din India.

Jante simple din oţel şi spoilere nevopsite. Adică la fel ca un Sandero în echipare de bază

Sigur, oficialii Renault au spus că Kwid nu se va transforma într-o Dacia, dar tot oficialii Renault au spus, în urmă cu un an, că noul lor model destinat pieţelor din India şi America de Sud va ajunge şi în Europa dacă va exista cerere, iar costurile de adaptare nu vor fi prea mari.

Cu alte cuvinte, noi credem că micuţul Kwid va ajunge, în următorii ani, şi în Europa, iar desenele virtuale făcute de Khalil B. de la Virtuel-Car ne dau o idee despre cum ar putea arăta cea mai ieftină Dacia modernă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.