Geely Tiger GT la Shanghai 2009

Însă conceptul în sine este un rezultat uimitor, chiar şi pentru detractorii maşinilor chinezeşti. Vorbim despre o evoluţie a conceptului Geely GT de la Beijing 2008, care pare a prefigura un model de serie.

Geely Tiger GT la Shanghai 2009 Geely Tiger GT la Shanghai 2009

Usi fluture pentru noul conceptFaţă de conceptul de anul trecut de la Beijing 2008, noua maşină are ceva în plus: denumirea "Tiger" şi faptul că, de această dată, are portiere de tip fluture.

Interesant, la primul Geely GT, iniţialele GT proveneau de la Geely Tiger, deci acum suntem în faţa denumirii Geely Tiger Geely Tiger... ceea ce este hilar şi ar putea fi considerată o poantă de 1 aprilie. Numai că nu este, la fel cum nici maşina nu este doar o altă copie nereuşită a chinezilor. Este adevărat, unele detalii sunt discutabile, dar, per ansamblu, Geely Tiger GT Concept va fi printre vedetele incontestabile ale salonului auto chinezesc Shanghai 2009.

Bineînţeles, alături de noul Geely "de lux", copia după Rolls Royce: Geely GE.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.