Gray Design Vapour GT e conceptul pe care oricine îl poate conduce (virtual)

Există din ce în ce mai mulţi designeri aspiranţi care speră că ideile şi creaţiile lor vor ajunge, la un moment dat, realitate. Dar după cum bine ştim, chestia asta nu se întâmplă niciodată, aşa că băieţii şi fetele care desenează maşini ar trebui să se reorienteze către noi direcţii. Cum au făcut cei de la Gray Design, de exemplu.

Gray Design Vapour GT e conceptul pe care oricine îl poate conduce (virtual) Gray Design Vapour GT e conceptul pe care oricine îl poate conduce (virtual)

E foarte bine că designerii talentaţi din lumea întreagă îşi pun imaginaţia la contribuţie şi creează concepte auto savuroase. Dar e foarte scump să transformi nişte desene în realitate, aşa că tinerii care aşteaptă să se îmbogăţească peste noapte din schiţele lor trebuie să mai aştepte sau să se reorienteze.

Arată ca şi cum ar vrea să-ţi mănânce telefonul... dinăuntru!

De exemplu, aşa cum au făcut cei de la Gray Design, care au în spate o istorie destul de bogată în concepte rămase la stadiul de vis (Nouvair şi o nouă generaţie de Saab 9-3, printre altele). Mai exact, suedezii au creat un prototip virtual numit Vapour GT, care va apărea într-un joc cu maşini pentru sistemele de operare Android şi iOS. Şi, după cum probabil ştii, din jocurile pentru telefoane mobile se pot face bani frumuşei, aşa că munca designerilor ar putea fi răsplătită, în cele din urmă.

Nu arată rău deloc

Sigur, creatorii roadsterului Vapour GT nu exclud posibilitatea ca, la un moment dat, cineva să vrea să cumpere pe bune o astfel de maşină. Aşa că au dat şi câteva detalii tehnice – şasiu de Caterham 300R, o greutate mai mică de 900 kg, un motor Ford de 2,0 litri care produce 300 CP, o viteză maximă de 180 km/h şi o acceleraţie de la zero până la 100 km/h în 4,2 secunde.

Nouă ne place cum arată şi aşteptăm să iasă jocul ca să putem conduce (măcar virtual) acest Vapour GT. Tu ce zici?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.