Honda Insight expus la Paris 2008

Honda ridică mănuşa aruncată de Toyota Prius şi pregăteşte conceptul Insight, model care vrea să facă acelaşi lucru, să salveze lumea.

Honda Insight expus la Paris 2008 Honda Insight expus la Paris 2008

Interior niponDeşi a fost prezentat la Paris ca un concept, cei de la Honda spun despre Insight că este foarte aproape de versiunea de serie şi subliniază că acest model va fi cel mai accesibil hibrid de pe piaţă, folosind noul sistem Integrated Motor Assist. Conceptul preia multe elemente de la un alt studiu de design cu care Honda se mândreşte, FCX Clarity şi este dezvoltat pe o platformă complet nouă.

Japonezii spun că noul model va fi scos pe piaţa în prima jumătate a lui 2009 şi va fi produs la fabrica din Suzuka, unitate ce şi-a extins capacităţile de producţie pentru soluţiile de producţie hibridă. 200.000 de unităţi au de gând japonezii să vândă anual, chiar dacă momentan încă nu au oferit nici un fel de date tehnice cu privire la modelul expus.

La Salonul de la Paris, Honda a mai prezentat şi conceptul FCX Clarity pe bază de celulă de hidrogen şi hibridul sportiv CR-Z, cuvântul de ordine pentru niponi fiind ecologia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.