Hot rod-ul Lamborghini care nu va exista niciodată

Marca italiană Lamborghini este cunoscută în lumea întreagă pentru maşinile sale sport, demne de un loc de cinste pe peretele tău dedicat posterelor auto. Dar un hot rod cu sigla taurului pe capotă? Ce mai e şi nebunia asta?

Hot rod-ul Lamborghini care nu va exista niciodată Hot rod-ul Lamborghini care nu va exista niciodată

Toată lumea ştie de Lamborghini Aventador şi Lamborghini Huracan, în principiu fiindcă se cheamă Lamborghini, dar şi pentru că arată extrem de bine. Aşa că mi-e greu să înţeleg ideea din spatele studiului de design semnat de Pawel Wisniewski şi Jans Slapiņš, care au creat (în mediul virtual) un hot rod cu siglă Lamobrghini.

E drept, maşinăria se încadrează de minune în linia de design a italienilor, care poate fi descrisă prin sintagma „dă-te că te tai!”, însă... un hot rod Lamborghini?! Poate că cei doi designeri s-au gândit că, la un moment dat, producătorul din Sant'Agata Bolognese a reuşit să iasă din rutină cu monstrul numit LM002.

Teoretic, arătarea cu trăsături americane are loc suficient pentru patru persoane, în vreme ce inima mecanică de sub capotă ar putea fi un V8 construit în Detroit.

Tu ce părere ai despre ideea celor doi designeri: merită sau nu emblema Lamborghini?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.