Infiniti Q60 Concept: primele imagini oficiale cu viitorul rival al lui BMW Seria 4

Infiniti vrea să intre în jocul coupe-urilor de dimensiuni medii, iar conceptul Q60 – care va fi prezentat la Salonul Auto Detroit 2015 – ne arată că nemţii de la BMW au de ce să se teamă (împreună că Audi şi toţi ceilalţi care fac coupe-uri medii).

Infiniti Q60 Concept: primele imagini oficiale cu viitorul rival al lui BMW Seria 4 Infiniti Q60 Concept: primele imagini oficiale cu viitorul rival al lui BMW Seria 4

Infiniti Q60 Concept e un coupe de dimensiuni medii care va fi prezentat la Salonul Auto Detroit 2015 şi care se va transforma, în cursul acestui an, într-un model de serie ce va rivaliza cu modele ca BMW Seria 4, printre altele.

Q60-ul de serie va fi, în esenţă, varianta cu două portiere a berlinei Q50 prezentate în 2013 la Geneva. Dar deocamdată să ne bucurăm de pozele în care interiorul acestui prototip arată pur şi simplu superb.

Scaunele şi uşile sunt îmbrăcate în piele albă, iar bordul e garnisit cu porţiuni din fibră de carbon. Partea proastă e că tocmai aceste bunătăţi vor dispărea de pe versiunea de serie. Partea bună este că restul interiorului va rămâne la fel.

Rămâne de văzut dacă şi exteriorul voluptuos o să scape nepedepsit de rigorile inginereşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.