Lancia Deymos HF Integrale, conceptul care ar fi putut relansa marca italiană

Lancia, producătorul italian cu o istorie extrem de bogată în spate, va fi redusă la tăcere în viitorul apropiat. Dar asta nu înseamnă că pasionaţii brandului care a făcut legea în lumea sporturilor cu motor nu pot visa. Adică aşa cum a făcut italianul Andrea Bonamore.

Lancia Deymos HF Integrale, conceptul care ar fi putut relansa marca italiană Lancia Deymos HF Integrale, conceptul care ar fi putut relansa marca italiană

Legendara Lancia Delta HF Integrale a dominat lumea raliurilor la sfârşitul anilor ’80, ceea ce a cimentat şi mai bine supremaţia mărcii auto italiene în lumea sporturilor cu motor, după victoriile obţinute anterior de Lancia Stratos şi Lancia 037.

Acum, însă, soarta brandului auto italian este în ceaţă. Sergio Marchionne, şeful grupului Fiat Chrysler Automobiles a anunţat că Lancia va produce un singur model – Ypsilon, doar pentru piaţa din Italia. Acest lucru va duce, inevitabil, la moartea numelui care a făcut legea în motorsport vreme de două decenii.

Lancia Delta HF Integrale + Lamborghini Gallardo = LOVE

Cu toate acestea, fanii loiali nu vor să uite de Lancia. Iar unul dintre aceşti fani este Andrea Bonamore, care a conceput un prototip demn de istoria minunatei Delta HF Integrale.

Denumit Deymos HF Integrale, conceptul digital al tânărului designer italian preia liniile istorice ale modelului Delta şi le transpune în modernitate. Nu există nici un detaliu despre motoarele care ar putea propulsa acest vis al pasionaţilor de Lancia, însă nici nu e nevoie, până la urmă, fiindcă visul nu se va materializa niciodată.

Nici pe galben nu i-ar sta prea rău, dar aş fi preferat culorile Martini

Tu ce părere ai despre moartea Lancia: ar fi avut şanse să supravieţuiască dacă revenea la valorile sportive de acum 30 de ani?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.