MG prezintă un nou concept de crossover, denumit CS

Britanicii de la MG încearcă din nou marea cu degetul prin intermediul conceptului CS, un crossover prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Shanghai 2013. MG CS Concept e al doilea concept de crossover al englezilor, după prototipul MG Icon din 2012.

MG prezintă un nou concept de crossover, denumit CS MG prezintă un nou concept de crossover, denumit CS

Salonul Auto Shanghai 2013 este evenimentul pe care britanicii de la MG l-au ales pentru a prezenta un nou concept de crossover, denumit CS. MG CS Concept este al doilea prototip de crossover al englezilor, după modelul Icon ce a fost dezvăluit în 2012 la Beijing.

Conform companiei chineze SAIC, care deţine din anul 2006 marca MG, conceptul CS prefigurează „primul SUV urban de serie” al producătorului britanic. Asta înseamnă că ne putem aştepta la un rival pentru Opel Mokka, Nissan Juke, Renault Captur şi, de ce nu, SUV-ul autohton Dacia Duster.

Dacă va intra în producţia de serie, crossoverul inspirat din conceptul CS va fi al treilea model produs de MG, după MG6 şi MG3. Sub capota mini SUV-ului ar putea sta un propulsor turbo pe benzină cu patru cilindri în linie.

Ce părere aveţi despre conceptul britanicilor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.