Mini Paceman pick-up, un proiect oficial al nemţilor de la BMW

Se pare că germanii de la BMW au slăbiciune pentru pick-up-uri, deşi nu au produs niciodată un astfel de model în serie. Sună interesant? Citeşte mai departe.

Mini Paceman pick-up, un proiect oficial al nemţilor de la BMW Mini Paceman pick-up, un proiect oficial al nemţilor de la BMW

După ce a transformat un M3 într-un pick-up veritabil, BMW a aplicat aceeaşi reţetă şi în curtea celor de la Mini. Mai exact, un grup de învăţăcei au transformat un Mini Paceman Cooper S într-un pick-up, cu puţin ajutor din partea instructorilor din grupul-mamă.

Un proiect interesant, dar care nu o să materializeze într-o variantă de serie

Rezultatul a primit numele de Mini Paceman Adventure şi, pe lângă modificările evidente aduse la caroseria maşinii, crossoverul britanic a mai primit o gardă la sol mărită şi un suport pentru roata de rezervă montat pe acoperiş.

Iată-i şi pe ucenicii care au făcut totul posibil

Sub capotă a rămas acelaşi propulsor de 1,6 litri pe benzină care produce 184 CP şi un cuplu maxim de 260 Nm.

Tu ce spui: merită această joacă să fie transformată într-un model de serie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.