Mitsubishi GC-PHEV Concept ar putea prefaţa noul Pajero

Salonul Auto de la Tokyo este locul unde constructorii asiatici îşi desfăşoară forţele, iar printre aceştia se numără şi Mitsubishi prin conceptul GC-PHEV, ce ar putea prefigura o nouă generaţie a SUV-ului Pajero.

Mitsubishi GC-PHEV Concept ar putea prefaţa noul Pajero Mitsubishi GC-PHEV Concept ar putea prefaţa noul Pajero

Cu o istorie de peste 30 de ani, Mitsubishi Pajero este unul dintre SUV-urile japoneze care au avut succes în Europa, alături de fratele Outlander şi în concurenţă cu Nissan Patrol. Japonezii dau semne că ar vrea să împrospăteze gama, deocamdată cu ajutorul unui concept lansat la Salonul Auto de la Tokyo şi botezat GC-PHEV.

Nu vorbim despre cel mai sonor nume din lume, însă GC este prescurtarea de la Grand Cruiser. Conceptul este un hibrid, propulsia fiind asigurată de un V6 de 3 l şi 335 CP care face pereche cu un motor electric de 94 CP.

La capitolul design, GC-PHEV seamănă foarte mult cu conceptul TeRRa, prezentat de Nissan la Salonul Auto de la Paris 2012 şi se remarcă prin liniile agresive şi apectul robust, care au şansă să fie integrate în generaţiile viitoare produse de constructor.

Mai multe imagini regăsiţi în galeria foto de mai sus.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.