Nissan Juke-R 2.0 e dovada că japonezii au luat-o razna

Nu e prima dată când niponii de la Nissan ne arată că nu au toate ţiglele pe casă, însă acum au luat-o pe ulei de-a binelea, fiindcă au făcut un Juke mai puternic decât un Ferrari 458 Italia.

Nissan Juke-R 2.0 e dovada că japonezii au luat-o razna Nissan Juke-R 2.0 e dovada că japonezii au luat-o razna

Nissan Juke-R 2.0 este, aşa cum îi spune şi numele, a doua versiune a crossoverului care ascunde sub caroserie un şasiu şi un motor de Nissan GT-R. Prima variantă a apărut sub formă de concept în 2011, iar apoi niponii s-au gândit că n-ar fi rău dacă ar vinde câteva bucăţi, fiecare cu 545 CP sub capotă.

Ei bine, acum japonezii ne demonstrează încă o dată că le lipsesc câteva rotiţe esenţiale funcţionării normale a creierului. Exponatul numit Juke-R 2.0 are acelaşi V6 biturbo de 3,8 litri regăsit pe Nissan GT-R Nismo, iar asta înseamnă o putere maximă de 600 CP, trimisă către toate cele patru roţi.

Crossoverul extrem a fost făcut pentru a sărbători cinci ani de la naşterea Juke-ului şi va fi prezentat pe viu la Goodwood Festival of Speed 2015.

Exteriorul seamănă cu un Juke facelift, dar nu prea poţi să ignori aripile evazate şi spoilerele din fibră de carbon care ascund piesele de Godzilla.

Cei de la Nissan nu au dat detalii despre acceleraţie sau viteză maximă, dar suntem destul de siguri că maşinuţa asta dementă e capabilă să îţi trimită ochii până în ceafă la fiecare accelerare, având în vedere că primul Juke-R, care avea 545 CP, putea să atingă 100 km/h în doar trei secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.