Nissan Juke-R 2.0 e dovada că japonezii au luat-o razna

Autor: Iulian Dnistran 26 iun. 2015 Concepte auto

Nissan Juke-R 2.0 este, aşa cum îi spune şi numele, a doua versiune a crossoverului care ascunde sub caroserie un şasiu şi un motor de Nissan GT-R. Prima variantă a apărut sub formă de concept în 2011, iar apoi niponii s-au gândit că n-ar fi rău dacă ar vinde câteva bucăţi, fiecare cu 545 CP sub capotă.

Ei bine, acum japonezii ne demonstrează încă o dată că le lipsesc câteva rotiţe esenţiale funcţionării normale a creierului. Exponatul numit Juke-R 2.0 are acelaşi V6 biturbo de 3,8 litri regăsit pe Nissan GT-R Nismo, iar asta înseamnă o putere maximă de 600 CP, trimisă către toate cele patru roţi.

Crossoverul extrem a fost făcut pentru a sărbători cinci ani de la naşterea Juke-ului şi va fi prezentat pe viu la Goodwood Festival of Speed 2015.

Exteriorul seamănă cu un Juke facelift, dar nu prea poţi să ignori aripile evazate şi spoilerele din fibră de carbon care ascund piesele de Godzilla.

Cei de la Nissan nu au dat detalii despre acceleraţie sau viteză maximă, dar suntem destul de siguri că maşinuţa asta dementă e capabilă să îţi trimită ochii până în ceafă la fiecare accelerare, având în vedere că primul Juke-R, care avea 545 CP, putea să atingă 100 km/h în doar trei secunde.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide