Plymouth Road Runner Concept by Mopar Enthusiast

Se pare că da, americanii de la Mopar Enthusiast au realizat desenele unui concept Plymouth dotat cu un motor Hemi V8 de 5,7 litri. Probabil pe gaz, credem noi.

Plymouth Road Runner Concept by Mopar Enthusiast Plymouth Road Runner Concept by Mopar Enthusiast

Deşi se observă lesne că punctul de plecare a fost un Dodge Challenger, Plymouth Road Runner Concept vine cu numeroase elemente de design inspirate din modelele anilorul 1971 şi 1972 Road Runner.

Dacă în ceea ce priveşte designul exterior vă lasăm pe voi să apreciaţi,  trebuie să va spunem că motorizarea visată de americani va fi asigurată de un HEMI 5,7l V8 şi opţional, de 6,1 şi 7,0 litri.

Şi pe urmă să ne mai mirăm când aflăm că petroliştii căştigă mai mult ca niciodată. Măcar maşina arată bine.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.