Preview: Suzuki Kizashi EcoCharge Concept

Suzuki prezintă la Salonul Auto de la New York versiunea hibridă a modelului Kizashi, însă deocamdată sub formă de concept.

Preview: Suzuki Kizashi EcoCharge Concept Preview: Suzuki Kizashi EcoCharge Concept

Spre deosebire de modelul iniţial, conceptul Suzuki Kizashi EcoCharge va fi propulsat de un motor pe benzină de 2.0 litri de 144 CP şi un sistem de propulsie electric de 15 kw care este alimentat de baterii litiu-ion de 115 volţi.

Constructorul japonez declară că modelul Kizashi EcoCharge va avea un consum cu 25% mai mic decât modelul de serie. Acest lucru fiind posibil datorită numeroaselor tehnologii pe care le găsim şi la alte modele hibrid precum frânarea regenerativă, sistemul Start/Stop, sistemul de întrerupere a motorului pe decelerare şi anvelopele cu rezistenţă redusă la rulare.

Pentru a fi distins de restul modelelor, Suzuki Kiyashi EcoCharge a suferit şi câteva modificări estetice: restilizarea farurilor şi a proiectoarelor de ceaţă, ambele beneficiind de tehnologia LED, jante din aliaj şi o vopsea albă lucioasă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.