Primele imagini oficiale cu conceptul Volkswagen Golf GTI Design Vision. VIDEO

La doar câteva zile după ce au publicat câteva schiţe cu conceptul Golf GTI Design Vision, germanii de la Volkswagen au dat cărţile pe faţă şi au publicat primele imagini oficiale cu prototipul supranumit „Super GTI”.

Primele imagini oficiale cu conceptul Volkswagen Golf GTI Design Vision. VIDEO Primele imagini oficiale cu conceptul Volkswagen Golf GTI Design Vision. VIDEO

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu conceptul Golf GTI Design Vision, după ce în urmă cu câteva zile ne-a trezit interesul cu câteva schiţe. Şi se pare că germanii nu s-au ţinut de glume atunci când au publicat schiţele, fiindcă maşina reală arată la fel ca desenul de pe hârtie.

Prototipul, care are la bază un Volkswagen Golf 7, are parte de un motor V6 pe benzină care dezvoltă 503 CP şi un cuplu maxim de 560 Nm, spre deosebire de un Golf 7 GTI de serie, care produce 220 CP.

Mai mult, Volkswagen Golf GTI Design Vision a fost descris ca fiind „cel mai spectaculos” prototip bazat pe Golf care a fost prezentat la festivalul austriac Wörthersee, după Golful GTI W12 din 2007. Doar că, spre deosebire de „monstrul” GTI W12, acest „Super GTI” are parte de un sistem de tracţiune integrală, care ar trebui să ofere ceva mai multă siguranţă la volan.

Potrivit companiei germane, conceptul GTI Design Vision poate să facă suta în 3,9 secunde şi ajunge până la o viteză maximă de 299 km/h.

Video:

Ce spuneţi, aţi cumpăra maşina asta dacă ar fi produsă în serie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.