Primele imagini oficiale cu Mini Clubman Concept. UPDATE

Autor: Iulian Dnistran 10 mart. 2014 Concepte auto

Conceptul Mini Clubman va debuta în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014 şi reprezintă maşina care prefigurează varianta de serie a modelului cu acelaşi nume.

Spre deosebire de prima generaţie modernă a lui Mini Clubman, care avea doar două uşi şi jumătate pentru accesul pasagerilor în maşină, conceptul pregătit pentru Geneva a primit patru uşi şi cinci locuri adevărate. Mai mult, Clubman Concept e mai lung cu 26 cm şi mai lat cu 17 cm decât modelul pe care îl va înlocui în curând.

Cum vi se par stopurile?

În spate, cele două uşi simetrice ale portbagajului completează imaginea clasică introdusă de originalul Mini Clubman Estate din 1969.

În interior, designul retro se îmbină cu materiale de calitate foarte bună, potrivit comunicatului oficial publicat de britanici. Pielea Nubuc vopsită în Sky Blue şi pielea lăcuită creează o atmosferă demnă de personalitatea funky a modelelor producătorului britanic.

Stilul inconfundabil Mini, într-o nouă interpretare

Conceptul Mini Clubman va putea fi admirat la Salonul Auto Geneva 2014 şi va deveni, cel mai probabil în următoarele 12 luni, un model de serie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide