Primele imagini oficiale cu Mini Clubman Concept. UPDATE

Cea de-a doua generaţie a „Mini-ului mare” modern, adică a lui Mini Clubman, va fi prefigurată de conceptul cu acelaşi nume ce va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014. Şi, după indiciile date de acest prototip, se pare că Mini se transformă din ce în ce mai mult în... Maxi.

Conceptul Mini Clubman va debuta în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2014 şi reprezintă maşina care prefigurează varianta de serie a modelului cu acelaşi nume.

Spre deosebire de prima generaţie modernă a lui Mini Clubman, care avea doar două uşi şi jumătate pentru accesul pasagerilor în maşină, conceptul pregătit pentru Geneva a primit patru uşi şi cinci locuri adevărate. Mai mult, Clubman Concept e mai lung cu 26 cm şi mai lat cu 17 cm decât modelul pe care îl va înlocui în curând.

Cum vi se par stopurile?

În spate, cele două uşi simetrice ale portbagajului completează imaginea clasică introdusă de originalul Mini Clubman Estate din 1969.

În interior, designul retro se îmbină cu materiale de calitate foarte bună, potrivit comunicatului oficial publicat de britanici. Pielea Nubuc vopsită în Sky Blue şi pielea lăcuită creează o atmosferă demnă de personalitatea funky a modelelor producătorului britanic.

Stilul inconfundabil Mini, într-o nouă interpretare

Conceptul Mini Clubman va putea fi admirat la Salonul Auto Geneva 2014 şi va deveni, cel mai probabil în următoarele 12 luni, un model de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.