Primele poze oficiale cu Pininfarina Cambiano Concept

Pininfarina Cambiano Concept va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012.

După o serie de teasere cei de la Pininfarina s-au hotărât să dea publicităţii primele poze oficiale ale conceptului Pininfarina Cambiano, model care va fi prezentat în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012.

Maşina lungă de cinci metri îmbină elegant trecutul cu viitorul. Design-ul exterior a fost inspirat de Pininfarina Lancia Florida II din 1957, în timp ce propulsia maşinii se realizează cu ajutorul a patru motoare electrice amplasate în roţi, fiecare motor livrând aproximativ 80 CP. Sistemul de propulsie este de tipul "autonomie extinsă", adică maşina mai este prevăzută şi cu un propulsor diesel menit pentru a încărca bateriile litiu-ion.

Constructorul declară că maşina este capabilă să atingă 100 de km/h în 4,2 secunde, iar viteza de top este de 275 km/h, în timp ce automonia este de 200 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.