Primele schiţe cu puternicul Hyundai Genesis Coupe Legato

Lăsând la o parte maşinile destinate luptei cu hoardele de zombie, Hyundai are în plan şi proiecte serioase. Ca de exemplu, conceptul Genesis Coupe Legato, ce urmează să debuteze la SEMA.

Primele schiţe cu puternicul Hyundai Genesis Coupe Legato Primele schiţe cu puternicul Hyundai Genesis Coupe Legato

Distracţia e distracţie, lucrurile serioase sunt lucruri serioase. Uitaţi de Hyundai Veloster Walking Dead Edition şi de Hyundai Santa Fe în aceeaşi "echipare". Hyundai va lansa la SEMA conceptul Genesis Coupe Legato, un supercar cu 400 CP, ce se revarsă dintr-un motor V6 Lambda de 3,8 litri care asigură şi un cuplu maxim de 576 Nm.

În italiană, denumirea legato defineşte un termen muzical, care înseamnă bine legat, închegat. Conform oficialilor Hyundai, scopul conceptului este să îmbine un design exotic, cu performanţe de top şi un ambient interior similar cu celui al unui coupe de lux.

La acest aspect contribuie din plin jantele ultrauşoare din aliaj Rays Engineering G25, însă schiţele oferite de Hyundai nu sunt foarte edificatoare. Până vom avea imagini şi informaţii cu conceptul, ne mulţumim şi cu schiţele din galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.