Gata de apocalipsă: Hyundai Veloster Walking Dead, maşina anti-zombie

Autor: ProMotor 22 iul. 2013 Știri auto

Cum o potenţială apocalipsă cu zombie ar afecta toată planeta, naţiunile s-ar uni (probabil) în lupta pentru supravieţuire. Sud-coreenii de la Hyundai au făcut deja primele demersuri şi au prezentat în cadrul Comic-Con un model Veloster un pic mai…accesorizat.

Pe numele său întreg Hyundai Walking Dead Veloster Zombie Survival Machine, conceptul se prezintă unul rapid, feroce şi mortal. Bazat pe un Hyundai Veloster Turbo şi construit în colaborare cu Galpin Auto Sports. Scopul? Să decapiteze şi să mutileze cât mai mulţi zombie cu putinţă.

Pentru asta, maşina a primit o armură destul de consistentă dar şi un arsenal pe care unele dintre ţările mici ale lumii nu îl au în dotare. Toate suprafeţele vitrate sunt protejate de un grilaj solid, iar modelul a primit o platoşă din oţel pe unele porţiuni de caroserie.

Iar acum, să trecem la arme. Pe lângă lucruri subtile, precum grila frontală cu zimţi, maşina a primit două drujbe ataşate în capetele bării din faţă, o mitralieră de calibri .50 montată pe plafon plus alte două puşti de asalt pe capotă. Când se termină muniţia, cei din interior pot pune umărul la treabă cu ajutorul unei săbii şi a unei bâte cu cuie.

Mai multe imagini, în galeria foto de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide