Primele schiţe oficiale a conceptului smart For-us

Cei de la smart au dat publicităţii primele schiţe oficiale a conceptului smart For-us care va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2012.

Primele schiţe oficiale a conceptului smart For-us Primele schiţe oficiale a conceptului smart For-us

Cei de la smart vor prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Detroit un concept inedit, şi anume un pick-up urban, model care poartă un nume foarte sugestiv: For-Us. Conceptul beneficiază de propulsie electrică. Se pare că noua platformă tehnică pe care este construit For-Us va fi utilizată pentru cea de-a doua generaţie a modelului smart forfour, maşină care va fi construită împreună cu Renault.

Măsurând doar 3.547 mm lungime, 1.506 mm lăţime şi 1.701 mm înălţime, For-Us este un concept micuţ. Conceptul cu două locuri va fi propulsat de un motor magneto-electric de 75 CP, fiind similar cu cel care pune în mişcare smart fortwo electric. Un aspect interesant al conceptului care va fi dezvelit, la Detroit este că bena are doar 900 mm şi este acoperită de o capotă acţionată electric. Micuţa benă este capabilă să "găzduiască" şi să încarce două smart e-bikes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.