Renault EOLAB ne demonstrează că hibridele viitorului pot fi superbe

În ciuda numelui, conceptul Renault EOLAB arată pur şi simplu senzaţional. Dacă aşa vor arăta şi hibridele de serie ale viitorului, nu pot decât să spun că le vreau. ACUM!

Renault EOLAB ne demonstrează că hibridele viitorului pot fi superbe Renault EOLAB ne demonstrează că hibridele viitorului pot fi superbe

Renaul EOLAB e conceptul prezentat de francezi pe tărâm propriu la Salonul Auto Paris 2014. Un prototip înconjurat de o mare de Twingo-uri şi Espace-uri şi care e un fel de dovadă vie că maşinile economice ale viitorului nu trebuie să fie şi urâte ca să fie eficiente.

Pe viu, conceptul care promite un consum mediu de doar 1 l/100 km impresionează cu faruri cu LED-uri albe ca zăpada şi cu semnalizatoare asemănătoare cu cele Matrix LED de la Audi.

Apropo, jantele au fante care se închid şi se deschid pentru a optimiza fluxul de aer

Interiorul e cât se poate de futurist, cu scaune care arată ca şi cum ar fi scoase dintr-un film despre viitor din anul 1980. Uşile asimetrice (una pe partea stângă şi două pe partea dreaptă) dau un plus de personalitate maşinii care ascunde o nouă generaţie a unui sistem de propulsie hibrid denumit Z.E. Hybrid. Un sistem care ar trebui să ajungă şi pe maşinile de serie Renault în anii ce urmează.

Dar dacă tot sunteţi la partea tehnică, dragi ingineri şi designeri de la Renault, vă rog eu mult, trimiteţi în fabrică şi această caroserie minunată.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.