Rinspeed iChange - Geneva 2009

Rinspeed iChange, aşa cum îi spune şi numele, este un vehicul în continuă schimbare care îşi poate modifica arhitectura după necesităţile ocupanţilor şi face totul cu zero emisii.

Rinspeed iChange - spate04.03.2009 (15:00): PROMOTOR LIVE

PRIMELE POZE LIVE CU NOUL CONCEPT RINSPEED iCHANGE surprinse de Promotor.ro în direct din standul Rinspeed la Geneva 2009!

VEZI GALERIA FOTO

Aşa cum spuneam Rinspeed iChange este primul vehicul care îşi poate schimba configuraţia pentru a primi mai mulţi ocupanţi. Iniţial, ai impresia că iChange poate transporta o singură persoană, adică doar şoferul, dar prin apăsarea unui singur buton se extinde şi încă doi îşi vor regăsi locul în spatele celui aflat la volan. 

Destul de inovativ, dar revoluţia tehnologică nu se opreşte aici şi acest model se laudă cu emisii zero, datorită unui motor electric ce dezvoltă 204 CP. Latura ecologistă este subliniată şi de masa redusă, de doar 1.050 kg şi de forma foarte aerodinamică de picătură.  Viteza maximă va fi de 220 km/h iar acceleraţia până la 100 km/h durează 4 secunde.

În schimb, designul este foarte ciudat şi acest model pare inspirat din celebrul serial animat "The Jetsons" neavând uşi, ci doar un plafon de sticlă în stilul avioanelor de vânătoare. Singurele lucruri "pământene" sunt jantele create de AEZ încălţate cu pneuri Pirelli P Zero.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.