Roadsterul Puritalia 427, mai aproape de debutul pe şosea

Puritalia 427 este gata să intre în faza de testare, iar italienii au publicat primele imagini cu roadsterul care este foarte aproape de primul contact cu asfaltul.

Roadsterul Puritalia 427, mai aproape de debutul pe şosea Roadsterul Puritalia 427, mai aproape de debutul pe şosea

Italienii de la Puritalia spun modelul 427 că este inspirat din roadsterele anilor '60 însă a primit un design adus la curent cu tendinţele moderne combinate cu stilul distinct italian.

Cu alte cuvinte, Puritalia 427 este o interpretare a popularului Shelby Cobra, iar datele tehnice spun totul. Propulsat de un motor V8 de 5 l aspirat natural, 427 beneficiază de resurse generoase: 445 CP la 6.500 rpm şi un cuplu maxim de 530 Nm la 4.250 rpm.

Şi asta nu e tot. Motorul este disponibil şi în varianta cu compresor mecanic, soluţie care urcă puterea la 605 CP la 7.000 rpm şi cuplul maxim la 640 Nm la 4.500 rpm, direcţionate către puntea spate.

Toate performanţele enumerate mai sus sunt gestionate cu ajutorul unei transmisii manuale cu şase rapoarte, iar masa totală a sportivei este de doar 1.090 kg. Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să aşteptăm primul videoclip cu roadsterul pe circuit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.