Skoda Fabia RS 2000 Design Concept la Worthersee Tour 2011

Cu ocazia întâlnirii fanilor Golf, la Worthersee Tour 2011, Skoda a venit cu un concept atractiv: Fabia RS 2000 Design Concept. O dedicaţie pentru cei care apreciază caracterul sportiv al maşinilor Skoda.

Skoda Fabia RS 2000 Design Concept la Worthersee Tour 2011 Skoda Fabia RS 2000 Design Concept la Worthersee Tour 2011

Deşi Worthersee Tour este asociat cu fanii lui Volkswagen Golf GTI, grupul VAG a reuşit să folosească acest eveniment pentru a strânge fani şi ai celorlalte mărci din grup: Audi, Seat şi, bineînţeles, Skoda.

Dacă Audi ne-a uimit prin mica bombă A1 Clubsport quattro, cei de la Skoda vin cu un concept de roadster racing, bazat pe bolidul de curse Skoda Fabia Super 2000.

Skoda Fabia RS 2000 Design Concept este un spyder cu... 4 usi si 4 locuri

Fabia RS 2000 nu mai are plafon, iar suprafaţa vitrată şi montanţii au o decupare descendentă spre spate, amintind de un model spyder. Totuşi, designerii nu s-au mai "obosit" să renunţe la perechea de portiere din spate, aşa încât avem parte de un spyder cu.. 4 uşi şi 4 locuri.

La fel ca modelul de curse din care provine, maşina are aripile puternic evazate şi jante albe racing. Capota este dotată cu două mici fante, ornamentele cromate au fost înlocuite cu unele negre, iar culoarea exterioară, verde crud, îi conferă maşinii un puternic aer exclusivist şi sportiv.

Skoda Fabia RS 2000 Design Concept a fost realizata special pentru Worthersee 2011

Alte detalii despre Skoda Fabia RS 2000 Design Concept nu sunt furnizate, în afara faptului că vorbim de un show-car static, realizat special pentru Worthersee Tour 2011 şi care nu va ajunge nici măcar în producţie de serie redusă.

Alături de acest concept, standul Skoda la Worthersee mai cuprinde maşina de raliuri Fabia Super 2000 (care a dominat sezonul trecut din IRC), versiunea de serie Skoda Fabia RS, precum şi ediţia specială Fabia Monte Carlo.

In standul Skoda s-a mai aflat si masina de raliuri Skoda Favia Super 2000

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.