Skoda Mission L – prefigurează un model între Fabia şi Octavia

Autor: Oraan Mărculescu 13 sept. 2011 Concepte auto

Deşi primele imagini cu noul concept Skoda Mission L dădeau impresia că ar fi vorba de un concept care prefigurează noua generaţie Skoda Octavia 3, iată că Salonul Auto Frankfurt 2011 lămureşte problema: Mission L are misiunea de a contracara rivalii din segmentul berlinelor de clasă compactă, cum ar fi Volkswagen Jetta, Chevrolet Cruze, Ford Focus Sedan, Hyundai Elantra, Renault Fluence sau Toyota Corolla.

Skoda Mission L prefiguraza o berlina care va concura in clasa compacta

Se pare că oficialii Skoda vor să facă ordine în gama de modele, astfel încât noua Skoda Octavia devine clar că va deveni o adevărată berlină de clasă medie, în timp ce noul model prefigurat de Skoda Mission L va acoperi mult mai bine nevoile celor care se îndreaptă spre clasa compactă.

Pentru moment, nu avem parte nici de prea multe imagini, nici de informaţii detaliate, dar oficialii nu se feresc să afirme că modelul de serie va fi foarte puţin modificat faţă de acest concept Mission L. Vorbim de un viitor automobil global, pentru care cehii au planuri ambiţioase pe pieţele din Europa, Rusia şi China, ba chiar şi din India – unde, din 2012, va fi dezvoltată o berlină adaptată pentru această piaţă.

Skoda Mission L are un design care inspira robustete, simplitate si un aer familiar

Din punct de vedere al aspectulu, se observă, în primul rând, stilul foarte sobru al maşinii, liniile şi proporţiile simple conferindu-i conceptului Skoda un aer familiar, dar şi robust. Acest model nu îşi propune să apeleze la experimente de design, aşa încât muchiile drepte predomină, fiind uşor de intuit un aer teuton.

Însă foarte curând vom avea mai multe imagini şi informaţii detaliate despre Skoda Mission L Concept.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide