Noua Skoda Octavia prefigurată de conceptul Skoda Mission L la Frankfurt 2011?

Curiozitate maximă în preajma Salonului Auto Frankfurt 2011: oare ce prefigurează noul concept Skoda Mission L? Un rival pentru Logan 2 sau noua generaţie Skoda Octavia 3? Ce credeţi?

Noua Skoda Octavia prefigurată de conceptul Skoda Mission L la Frankfurt 2011? Noua Skoda Octavia prefigurată de conceptul Skoda Mission L la Frankfurt 2011?

Deşi cei de la Skoda încă nu au ieşit la rampă în mod oficial cu noul concept pe care îl vor prezenta la Salonul Auto Frankfurt 2011, iată că pe internet au apărut primele imagini cu Skoda Mission L Concept. Care ridică nişte semne de întrbare destul de mari.

La Salonul Auto Geneva 2011, cehii au venit cu Skoda VisionD, concept al unei berline de dimensiuni compacte, mai mic decât Skoda Octavia şi care se părea că prefigurează noua Skoda Felicia, care se va dori rivalul viitorului model Dacia Logan 2.

Pe de altă parte, noua direcţie de design simplificat a celor de la Skoda a dus la concluzia că VisionD nu era altceva decât un preview la scară mai mică a celei de-a treia generaţii Skoda Octavia, care va avea un design mai germanic, liniile curbe urmând a fi înlocuite de muchii mai ferme.

Skoda Mission L Concept arată destul de aproape de producţia de serie, cu excepţia mânerelor portierelor (singurele detalii de showcar care se pot observa acum din aceste poze). Ca dimensiuni, pare că vorbim de o maşină cel puţin de categorie compactă, mai mare decât ne-am aştepta de la o Fabia Sedan, în timp ce spatele e destul de clar că beneficiază de hayon, la fel ca Octavia.

Pentru moment, putem spune că schimbarea de imagine a Skoda e binevenită, continuând politica de design sobru a grupului VAG. Voi ce credeţi:

AŞA VA ARĂTA NOUA SKODA OCTAVIA 3?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.