Studiu de design creat de şase studenţi: Mercedes-Benz SL Shooting Brake

Împreună cu studioul italian de design Studiotorino, şase studenţi de la Instituto di Arte Applicata e Design (IAAD) au creat un concept denumit Coupetorino 2013, care nu e altceva decât un Mercedes-Benz SL Shooting Brake.

Studiu de design creat de şase studenţi: Mercedes-Benz SL Shooting Brake Studiu de design creat de şase studenţi: Mercedes-Benz SL Shooting Brake

Interesul designerilor pentru modelele shooting brake pare a fi în creştere. O dovedesc concepte precum Mercedes-Benz E-Class Coupe şi Aston Martin Jet 2+2. Iar acum e timpul pentru un nou studiu de design care a avut ca scop transformarea unui coupe într-un coupe shooting brake.

Denumit Coupetorino 2013, conceptul care are la bază un Mercedes-Benz SL a fost creat de şase studenţi de la Instituto di Arte Applicata e Design (IAAD) din Torino, Italia, în colaborare cu studioul de design Studiotorino.

Bruno Arena, Michele Bavaro, Riccardo Luigi Cascone, Stefano Manini, Dario Pellegrino şi Cristiano Zanot şi-au propus să transforme un SL normal într-un coupe exclusivist, cu ajutorul lui Steffen Koehl de la departamentul Global Advance Design al Mercedes-Benz.

Reprezentantul companiei germane a predat trei cursuri şi a ţinut constant legătura cu cei şase studenţi prin email.

Rezultatul este o machetă la scara 1:4, care a fost prezentată la centrul de design Mercedes-Benz din Como în 27 mai 2013.

Studiul Coupetorino 2013 se vrea un succesor pentru conceptul Coupetorino 2008, care a fost creat în anul 2008 tot de studenţi de la IAAD în colaborare cu Studiotorino şi Mercedes-Benz.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.